Számomra ez a szakma szerelem és hivatás egyben, szeretek adni és emberekkel foglalkozni.

Lassan 10 éve dolgozom fodrászként és 2017-ben megszereztem a fodrászmester címet. Célom, hogy vendégeimnek a legjobbat nyújtsam maximális tudásommal és minőségi termékkel. Ezért dolgozom kizárólag PPD, SLS és ammóniamentes termékcsaláddal. Fontos számomra, hogy minden esetben vigyázzak a haj és fejbőr minőségére, állapotára és ebben az otthoni ápolás is nagy szerepet játszik, amelyhez szakmai segítséget nyújtok és professzionális terméket is szívesen ajánlok.

Folyamatosan képzem magam, ugyanis a mi szakmánkban mindig van új a nap alatt, új technikák és újabbnál újabb anyagok. Nincs megállás: kihívás minden mennyiségben és pont ettől ennyire változatos ez a szakma. Nem a divat követése számomra az elsődleges, de szem előtt tartom a vendégek igényeit, így számomra sem lesz unalmas és minden napi rutin.

A jövő nemzedék sorsát is szívemen viselem, sokan szeretnének fodrászok lenni és, hogy ebben részt vehessek, oktatással is foglalkozom. Szeretném tudásomat átadni, hogy abból profitálni tudjanak a tanulók. Célom, hogy minél több kiváló szakember legyen a piacon. Rengeteg pozitív energiát és örömöt kapok mind az elégedett vendégektől, mind pedig a tanulóktól.

Ezért szeretek fodrász lenni.

Újdonság a Facebookon:

A kedves Vendég nagyon régóta keresi fodrászát, aki meg tudja festeni számára az álom színt! Nálam megkapta amire vágyott! Inebrya ❤️
#szeretemamunkam #szeretemakihivast #egeszsegeshaj #fényeshaj #csillogohaj #hosszúhaj #festetthaj #hajfestés #balayage #ombre #hajapolas #ujraepites #hajújraépítés #budapest #fodrász #hairdresser #parrucchiere #hair #beauty #style #fashion #healthy #stilus #ppdfree #slsfree #bioniccolor #shecare #karyn #blackpapper #inebryahungary #inebryaitaly #Inebrya
...

View on Facebook
Facebook Messenger