Keratinos Hajszerkezet Újraépítés

A keratinos hajszerkezet újraépítés kezeléssorozat egy professzionális megoldás a megfelelő hajszerkezet visszaállítására, hogy az ismét egészséges, élettel teli, selymes és fényes legyen. Az újraépítés kezeléssorozat hatékony megoldás minden töredezett, fénytelen és száraz haj helyreállításra. Az újraépítés többféle speciális kezeléssorozattal igénybe vehető. A hajszerkezet állapotától függően válasszon a hajának leginkább megfelelőt a szulfát, szilikon, parabén, parafin, SLS mentes és 100%-ban VEGAN újraépítés kúrák közül. Az újraépítő, megújító program kifinomult technológiával, szőlő mag, chia, pataua és quinoa mag kivonattal, pamut olajjal és mikro-keratinnal mélyen hidratálja a haj szerkezetét és segíti, meggyorsítja a hajnövekedést.

A Hajszerkezet Újraépítés Eredményei:

 • Újjáépített és Újraképződött szerkezet
 • Robusztus és ellenálló
 • Élettel teli, rugalmas és hidratált
 • Egészséges és ragyogó
 • Puha, selymes, könnyen fésülhető
 • Sokáig tartó hatás
 • Gyorsabb növekedés
SheCare újraépítés eredmény
5 hónap kezelés után

Speciális Újraépítések

A haj állapotától függően több újraépítő kezeléssorozat is megoldást biztosít a haj kezelésére. Mindegyik termékcsalád és kezeléssorozat professzionális, egyedi összetevőinek köszönhetően, a legjobban kímélik, táplálják és regenerálják a hajszerkezetet.

Inebrya SheCare újraépítés

hajszerkezet újraépítés szőlő mag kivonattal

[SZULFÁT – SÓ – PARABÉN MENTES]

Inebrya Karyn újraépítés

hajszerkezet újraépítés chia, pataua és quinoa mag kivonattal

[SZULFÁT – SZILIKON – PARABÉN – PARAFIN MENTES]

Inebrya Black Pepper újraépítés

hajszerkezet újraépítés fekete bors kivonattal, 100% vegán

[SLES/SLS – PARABÉN – SZILIKON – CIT/MIT – PARAFFIN MENTES]

Inebrya Sakura újraépítés

hajszerkezet újraépítés cseresznyevirág kivonattal, 100% vegán

[PARABÉN MENTES]

Hajszerkezet Újraépítés Bérletek

Újraépítés 6

érvényes 6 alkalomra
Ft76 000felhasználható 3 hónap alatt

Újraépítés 8

érvényes 8 alkalomra
Ft96 000felhasználható 4 hónap alatt

(Az ár mosást és szárítást tartalmaz.)

Elérhetőségek

Flow Szépségszalon:

1042 Budapest, Petőfi utca 33. 90-es kapucsengő

Visszajelzések az újraépítésről

"A korábban nem megfelelően kezelt, drogériákban beszerezhető termékekkel “ápolt” hajam szinte újjáéledt. Az első kezelés után már szemmel látható volt a változás. Érezhetően sima és selymes tapintású."

Nóri (31) - 1. kezelés után
"Több év nem korszerű technikával végzett melírozás következtében a hajam elvesztette korábbi puhaságát és fényét, tapintása durva lett, állaga meggyengült, szerkezete roncsolódott. A hajam egyébként erősen őszül, ami szintén hozzájárul, hogy sokkal kevésbé szép, mint korábban. 2017 szeptemberében próbáltam ki első ízben a hajregeneráló kezelést. Ha nem készült volna előtte – utána fénykép, nem hittem volna el, hogy ennyit számít a hajregenerálás. Azóta igyekszem havi rendszerességgel sort keríteni a kezelésre. Számomra a legfeltűnőbb változás a kezelések után a hajam tapintása: sima, selymes lesz, és egészen más a fénye, mint a kezelés előtt. Késztetést érzek, hogy beletúrjak a hajamba 🙂
Mindenkinek jó szívvel ajánlom a hajszerkezet újraépítő kezelést!"

Andi (41) - 10 kezelés után
"A hajam nagyon töredezett és száraz volt. NAGYON!! Már az első kezelés után sokkal puhább, fényesebb és egészségesebb lett, ami nagyon sokáig, több hajmosás után is kitartott. A kezeléseket kb. 2 hetente végeztük el, mindegyik után egyre szebb lett a hajam, az sem látszódott, ha éppen 3 hét telt el két kezelés között. Ahogy telt az idő, egyre dúsabb lett a hajam, illetve rengeteget nőtt! Mostanra már teljesen rendbe jött, fényes és puha, illetve nő, mint a gomba ? Egy-egy kezelést még mindig beiktatunk a hajfestéseim során karbantartás végett, nehogy régi állapota visszatérjen."

Eszter (25) - 20 kezelés után

Referenciák

hajszerkezet újraépítés előttehajszerkezet újraépítés utána
hajszerkezet újraépítés előttehajszerkezet újraépítés utána
hajszerkezet újraépítés előttehajszerkezet újraépítés utána

Fodrászmester

Kokavecz Enikő Fodrászmester

Kokavecz Enikő vagyok, Fodrászmester

Több, mint 10 éve dolgozom fodrászként és 2017-ben megszereztem a fodrászmester címet. Célom, hogy vendégeimnek a legjobbat nyújtsam maximális tudásommal és minőségi termékkel. Ezért dolgozom kizárólag PPD, SLS és ammóniamentes termékcsaláddal. Fontos számomra, hogy minden esetben vigyázzak a haj és fejbőr minőségére, állapotára és ebben az otthoni ápolás is nagy szerepet játszik, amelyhez szakmai segítséget nyújtok és professzionális terméket is szívesen ajánlok.

A megfelelő újraépítés kiválasztásához keressen bizalommal.

kapcsolat

  kapcsolat
  Facebook Messenger