SHECARE KERATINOS HAJSZERKEZET ÚJRAÉPÍTÉS

5 hónap kezelés után
5 hónap kezelés után
A hajam nagyon töredezett és száraz volt. NAGYON!! Már az első kezelés után sokkal puhább, fényesebb és egészségesebb lett, ami nagyon sokáig, több hajmosás után is kitartott. A kezeléseket kb. 2 hetente végeztük el, mindegyik után egyre szebb lett a hajam, az sem látszódott, ha éppen 3 hét telt el két kezelés között. Ahogy telt az idő, egyre dúsabb lett a hajam, illetve rengeteget nőtt! Mostanra már teljesen rendbe jött, fényes és puha, illetve nő, mint a gomba ? Egy-egy kezelést még mindig beiktatunk a hajfestéseim során karbantartás végett, nehogy régi állapota visszatérjen.
Eszter (25) - 20 kezelés után
5 hónap kezelés után
Több év nem korszerű technikával végzett melírozás következtében a hajam elvesztette korábbi puhaságát és fényét, tapintása durva lett, állaga meggyengült, szerkezete roncsolódott. A hajam egyébként erősen őszül, ami szintén hozzájárul, hogy sokkal kevésbé szép, mint korábban. 2017 szeptemberében próbáltam ki első ízben a hajregeneráló kezelést. Ha nem készült volna előtte – utána fénykép, nem hittem volna el, hogy ennyit számít a hajregenerálás. Azóta igyekszem havi rendszerességgel sort keríteni a kezelésre. Számomra a legfeltűnőbb változás a kezelések után a hajam tapintása: sima, selymes lesz, és egészen más a fénye, mint a kezelés előtt. Késztetést érzek, hogy beletúrjak a hajamba 🙂
Mindenkinek jó szívvel ajánlom a hajszerkezet újraépítő kezelést!
Andi (41) - 10 kezelés után
A korábban nem megfelelően kezelt, drogériákban beszerezhető termékekkel “ápolt” hajam szinte újjáéledt. Az első kezelés után már szemmel látható volt a változás. Érezhetően sima és selymes tapintású.
Nóri (31) - 1. kezelés után

Az újraépítés eredménye a hajon:

  • Újjáépített és Újraképződött szerkezet

  • Robusztus és ellenálló

  • Élettel teli, rugalmas és hidratált

  • Egészséges és ragyogó

  • Puha, selymes, könnyen fésülhető

  • Sokáig tartó hatás

  • Gyorsabb növekedés

Kérdése van a szolgáltatással kapcsolatban? Kérdezzen Messengeren!
Facebook Messenger

A SheCare innovatív professzionális megoldás a megfelelő hajszerkezet visszaállítására, hogy az ismét egészséges, élettel teli, selymes és fényes legyen. Az újjáépítő kezeléssorozat hatékony megoldás minden töredezett, fénytelen és száraz haj helyreállításra. A SheCare újjáépítő kezeléssorozat egy megújító program, mely kifinomult technológiával, szőlő kivonattal, pamut olajjal és mikro-keratinnal mélyen hidratálja a haj szerkezetét és segíti, meggyorsítja a hajnövekedést.

első újraépítés után
5 hónap kezelés után
első újraépítés után
5 hónap kezelés után

Kérdése van a szolgáltatással kapcsolatban? Kérdezzen Messengeren!
Facebook Messenger

Szőlő kivonat: regeneráló és megújító, antioxidáns tartalma dúsító és erősítő hatású

Mikro-keratin: struktúra és textúra átalakító, volumennövelő hatású

Pamut olaj: lágyító, tápláló, fényes és elasztikus hatású

KERAGENESIS: A mikro-keratin és a szőlő kivonat támogatja a hajrostok belső szerkezeti fehérje-újraképződési eljárását a keratin és az erősítő anyagok ellátásnak köszönhetően, a sérült és igénybe vett területen.

REGENERÁLÁS: A haj bámulatosan testesnek, egészségesnek és élettel telinek tűnik, megerősödik és puha, fénylő lesz már az legelső kezeléstől.

INEBRYA ICE CREAM SHECARE TERMÉKCSALÁD

Ideális száraz vagy vegyi anyagok által roncsolódott, hőhatásnak kitett és agresszív külső tényező által igénybe vett haj helyreállítására.

ÚJRAÉPÍTŐ SAMPON

[SZULFÁT – SÓ – PARABÉN MENTES]

ÚJRAÉPÍTŐ SPRAY

ÚJRAÉPÍTŐ MASZK

kapcsolat

kapcsolat