Szalonunk Flow névre hallgat, mivel mi azt szeretnénk ha vendégeink számára élmény lenne az az idő, amíg szépülnek, feltöltődnek. 2016 március 1-én nyitottunk meg, egy csodás csapattal. Szakembereink folyamatosan képzik magukat, keresik a jobbnál jobb megoldásokat, hogy vendégeink számára a legbiztosabb tudással, a legújabb trendeket és technikákat is ismerve, nyújtsanak olyan szolgáltatást, mely a testet és lelket egyszerre szépíti meg.

Flow Szépségszalon

Flow the Salon

szépségszalonsalon

Szakembereink, kéz- és lábápoló és kozmetikus specialistáink, masszőrünk és fodrászmesterünk, bejelentkezés alapján várják meglévő és új vendégeink jelentkezését.
Fodrászat | Kéz- és lábápolás | Kozmetika | Masszázs

Sinka Cintia kéz- és lábápolás

Sinka Cintia

Kéz- és lábápolás

Cintia 4 éve végezte el a Crystal Nails kézápoló és műkörömépítő képzését. Azóta pedig rendíthetetlenül képzi magát az új praktikák és anyagok terén is, ennek köszönhetően július óta már elérhető nála pedikűr szolgáltatás is.

Faludi Zsófia Kozmetikus

Faludi Zsófia

kozmetikus

Zsófi, az organikus kozmetikus! Arra specializálódott, hogy látványos eredményeket érjen el a növényi kozmetikumok erejével. Kiváló minőségű, magas hatóanyagtartalmú, természetes összetevőkből álló termékekkel dolgozik.

Őri Eszter masszőr

Öri Eszter

masszőr

Eszter gyógy- és sportmasszőri valamint nyirokmasszázs végzettséggel rendelkezik. Számtalan tanfolyam, illetve több éves szakmai tapasztalat van a háta mögött. Bárki, aki gyógyulni, felfrissülni, ellazulni vagy egy erős masszázsra vágyik, bátran fordulhat hozzá.

Facebook Messenger